Caffe bar Faraon Kotor Varoš

Caffe bar Faraon Kotor Varoš

Caffe bar Faraon Kotor Varoš

Caffe bar Faraon Kotor Varoš

Caffe bar Faraon Kotor Varoš

Caffe bar Faraon Kotor Varoš

 

Kotlićijada 2019

”KOTORVAROŠKA KOTLIĆIJADA”: Najbolju riblju čorbu pripremila ekipa kafe bara “Faraon”

KOTOR VAROŠ, 22. APRILA – Na kupalištu Bjeline u Kotor Varošu održana je tradicionalna kotlićijada, na kojoj su učestvovale 84 ekipe iz Republike Srpske, Federacije BiH, Austrije i Srbije.

Najbolju riblju čorbu pripremila je ekipa kafe bara “Faraon”, drugi je bio sastav Policijske uprave “Banjaluka”, a trećeplasirani su bili članovi ekipe “Majstori”.

Prema ocjeni žirija, najbolju lovačku čorbu pripremili su članovi ekipe Moto kluba “Orlovi” iz Kotor Varoša, drugo mjesto pripalo je ekipi Lovačkog udruženja “Borčići” iz Šipraga, a treće ekipi “Mehaničke konstrukcije”.

Pehare, diplome i nagrade najboljim ekipama uručili su načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, zamjenik načelnika opštine Mladen Trivunović, direktor Turističke organizacije opštine Kotor Varoš Miodrag Petrović i predsjednik Sportsko-ribolovnog društva “Kotor Varoš” Samir Skopljak.

Načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan je izrazio zadovoljstvo brojem učesnika manifestacije, koja je održana povodom Dana opštine – 24. aprila.

“Ovo je 11. Kotlićijada koju organizujemo povodom Dana opštine i svake godine sve je masovnija. Raduje prisustvo velikog broja učesnika iz susjednih gradova, ali iz Srbije, kao i činjenica što je i u revijalnom dijelu nastupilo više od 10 ekipa“, rekao je Sakan.

Predstavnici banjalučke “Tržnice” su uručili poklone za ekipe iz Srbije i Austrije, kao i za dva prvoplasirana sastava.

U zabavnom dijelu programa nastupili su i ansambl “Žubor” i estradni umjetnik Radoslav Drljača.

Kotorvarošku kotlićijadu organizovali su opština Kotor Varoš u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Kotor Varoš, tri lovačka udruženja sa područja opštine i Sportsko ribolovnim društvom “Kotor Varoš”.